Prije deset dana je Warner Bros. službeno najavio novu igru smještenu u Tolkienovom fantazijskom svijetu koja se zove Middle-Earth: Shadow of War. Igra se nastavlja na hit Middle-Earth: Shadow of Mordor i još uvijek prati junaka Taliona i vilenjaka-duha koji je zaposjeo njegovo tijelo, Celebrimbora, a sada smo dobili priliku vidjeti kako će igra izgledati u pokretu.


Već u alfa fazi Shadow of War izgleda veoma impresivno

Kao što smo već pisali, ono po čemu se Shadow of Mordor izdvajao od ostalih akcijskih igara s otvorenim svijetom je Nemesis sustav koji igračima pruža jedinstvene priče. On će biti osnova i u Middle-Earth: Shadow of Waru, ali bit će također i puno napredniji. Sada osim samog zaposjedanja orkova i uruka od njih radite svoju vojsku i napadate razne utvrde u velikim regijama kako biste ostvarili konačni cilj – pad Saurona.

Talion i dalje ima ogromnu količinu vještina u svom arsenalu, a u gameplay videu moguće je vidjeti i neke novosti poput teleportacije do neprijatelja i velik broj brutalnih završnih napada. Osim toga će biti moguće letjeti na zmajevima, raznositi dijelove terena i učiniti sve što je moguće da vam osvajanje tvrđava bude uzbudljivije.

Middle-Earth: Shadow of War je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a već sada je moguće odraditi predbilježbe. Igra bi trebala, ako ne dođe do nekakvih odgoda, izaći 22. kolovoza za sve tri platforme, pa se imamo čemu veseliti za kraj ljeta. Ispod teksta možete pogledati svu akciju, a zasad su službene stranice i dalje prazne. Za kraj vas možemo poslati na Steam ako vas zanimaju minimalne i preporučene konfiguracije potrebne za igranje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *