BioWare od najave novog poglavlja u serijalu Mass Effect skriva uglavnom sve informacije. Svako malo nam ponudi neki manji uvid u svijet Mass Effect: Andromede, ali od njenog službenog predstavljanja na sajmu E3 prije dvije godine nismo dobili ni jednu snimku gameplayja. To se promijenilo u sklopu Sonyjevog PlayStation Meetinga 2016 kojeg je ovaj razvojni tim odabrao za debi gameplayja ove iščekivane igre.


PlayStation 4 Pro i Mass Effect: Andromeda u 4K rezoluciji

Sony je na ovoj konferenciji predstavio novu, poboljšanu PS4 konzolu koja će imati mogućnost prikaza igara u 4K rezoluciji uz neka druga uljepšanja slike, a BioWare je zaključio da je to prikladna platforma za prikazivanje onog što su do sada napravili s igrom.

Video se sastoji od upravljanja glavnim likom, istraživanjem veoma vanzemaljske lokacije u kojoj se nalazi te smo za kraj, u tipičnom stilu Mass Effecta, dobili scenu u kojoj možemo vidjeti interakciju likova čija imena još uvijek ne znamo.

Prema viđenome, Mass Effect: Andromeda izgleda impresivno, ali vrijedi imati na umu da je ovaj video služio više kao tehnološki demo nego prikaz onoga što možemo očekivati u toj igri. BioWare će više detalja objaviti u studenome, rekli su na kraju videa, kada će Andromedu propisno predstaviti. Novu Mass Effect igru trebali bismo zaigrati početkom 2017. godine na računalima, Xboxu One, PlayStationu 4 i PlayStationu 4 Pro.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *