Rasprodaje bundleova na Steamu stavljaju smješak na lice svakog gamera, a mi vam donosimo jednu odličnu; radi se o legendarnoj pucačini nastaloj iz Half-Life moda: Counter-Strike. Cijeli bundle košta tek 5,74€, odnosno oko 45,00 kn. Ovo nije ni prvi ni jedini ovakava boundle što se Counter-Strike tiče, ali ukoliko još nemate ove legendarne naslove, svakako bi trebali razmisliti da ih sada kupite.

Counter Strike steam


Counter-Strike: Global Offensive je i dalje jedna od najigranijih pucačina

Bez obzira na to što je izašla 2012. godine, igre ne zahtjeva jak PC, zarazna je i zabavna, bilo da igrate s prijateljima ili na public serverima, poput onog od CS Adrie – na kojoj mjesečno igra preko 2000 igrača iz cijele regije. Ako ste početnik u Counter-Strikeu, svakako preporučamo da prije prvog “Competitive” meča naučite izraze koje bi trebao znati svaki igrač. Za napredovanje u timskoj igri proučite četverodjelni serijal kojeg je složio naš Zvonimir, a sastoji se od savjeta za slaganje tima, individualno i timsko vježbanje te natjecanja.

Pošto CS:GO živi od kompetitivnog aspekta, bacite oko na sve što se događa u regiji preko CSadria portala koji redovito izvještava o domaćim natjecanjima i rezultatima naših ekipa. Naziv bundlea je Counter-Strike Complete, i sadržava sljedeće naslove:

  • Counter-Strike: Condition Zero (1,99€ – 7,99€)
  • Counter-Strike (1,99€ – 7,99€)
  • Counter-Strike: Source (4,99€ – 10,99€)
  • Counter-Strike: Global Offensive (5,49€ – 10,99€)

Vidimo se na serveru!

 

 

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *