Zanimljiv Kickstarter projekt pod imenom Prey for the Gods uspješno je završen jučer prikupivši dvije trećine više od traženog iznosa koji je timu No Matter Studios bio potreban za razvoj igre. U razdoblju od mjesec dana osigurali su nešto manje od 500 tisuća američkih dolara što im je dovoljno za razvoj PC verzije i još nekoliko dodataka. Malo prije kraja završetka kampanje razvojni je tim objavio vijesti koja će razveseliti konzolaše – igra službeno stiže na PlayStation 4 i Xbox One.


Prey for the Gods neodoljivo podsjeća na Shadow of the Colossus

Među igrama koje je No Matter Studios naveo kao uzore za svoj projekt jesu Shadow of the Colossus, Deus Ex, DayZ i BloodBorne. Iz toga se može zaključiti sljedeće: borite se protiv ogromnih bića, imate povelik broj pristupa problemima, nalazite se u surovom svijetu u kojem morate skupljati stvari za preživljavanje, a borba je brza i fluidna. Kad to služi kao opis za neku igru, moramo priznati da zvuči veoma primamljivo.

Prey for the Gods vas stavlja u ulogu usamljene junakinje koja je dobila nimalo lak zadatak odlaženja do kraja umirućeg svijeta u kojem zima nikad ne prestaje. Na njoj je da pronađe uzrok i vrati balans u taj svijet, a nažalost (ili sreću, ovisi kako gledate na to) u tom će se procesu morati uhvatiti ukoštac s ogromnim divovima.

Zahvaljujući financijskoj podršci onih koji su pokazali entuzijazam za ovaj projekt zaigrat će ga i svi ostali igrači, a osim PC verzije, stižu i one za Xbox One i PlayStation 4. Više informacija o projektu možete pronaći na službenim stranicama, a mi ćemo s nestrpljenjem čekati daljnji razvoj igre. Sigurno ćemo više detalja saznati do sljedeće godine u prosincu, kada bi Prey for the Gods trebao izaći.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *