Shadow Warrior bila je malo drugačija pucačina kada se pojavila na tržištu 1997. godine. Iako je koristila tada popularan i nadograđeni Build engine, protagonist Lo Wang osebujan je čovjek i uz to moderna nindža. Zbog toga što mu šef pomalo poludi i demonima želi pokoriti Japan odluči kako je vrijeme da prestane raditi za tu kompaniju i iskoristiti svoje vještine kako bi ga spriječio. Ako vam išta od toga zvuči zanimljivo imamo dobre vijesti – igru možete preuzeti besplatno.


Ponuda vrijedi na GOG-u i Steamu

Ovu je krvavu pucačinu trenutno na servisima GOG i Steam moguće besplatno dodati u svoju kolekciju. Radi se upravo o originalnoj verziji, a sve što morate napraviti je zaputiti se na servis koji vam je draži i igra je vaša. GOG ima malo bolju ponudu budući da se radi o Classic Complete verziji koja uključuje sve dodatke i ekspanzije za razliku od one na Steamu koja to nema.

Shadow Warrior dobio je i uljepšanu verziju prije nekoliko godina u obliku Shadow Warrior Classic Redux koja je također uključivala obje ekspanzije za igru, no uz to i bolju grafiku, dorađen zvuk i poboljšanu kompatibilnost za moderna računala. Uz to je Devolver Digital zajedno s timom Flying Wild Hog izdao reboot igre 2013. godine jednostavno nazvan Shadow Warrior koji je zadržao humor i blesavu premisu originala uz potpuno novi, oku ugodan izgled.

Kao i original, nova verzija igre se igračima svidjela, pa smo dobili i nastavak – Shadow Warrior 2 – prošle godine koji je malo doradio formulu i ubacio neke zanimljive nove elemente. Ovaj je FPS serijal uspješno oživljen, pa smo sigurni kako ćemo moći uživati u krvavim avanturama Lo Wanga i u budućnosti, a ako se želite upoznati s njim možete krenuti od prve igre bez ikakvih troškova.

shadow warrior pc

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *