Nakon završetka izuzetno uspješne bete Battlefielda 1 koju je zaigralo 13,2 milijuna igrača EA i DICE spremno su izdali većinu detalja o modovima i mapama koje će biti dostupne kada se igra pojavi. Njih ima podosta, pa ćemo ih opširnije pokriti u nastavku teksta.


Battlefield 1 zasad ima devet mapa i šest modova

Količina mapa i modova koje je DICE do sada pripremio brojkom glasi 15, a nakon izlaska Battlefielda 1 ona će se povećavati. Mape su redom: Ballroom Blitz, Argonne Forest, Fao Fortress, Suez, The St. Quentin Scar, Sinai Desert, Amiens, Monte Grappa i Empire’s Egde, a deseta naziva Giant’s Shadow će izaći besplatno u prosincu.

Od tih lokacija možete očekivati borbu u dvorcima, šumama, pustinji, rovovima, gradu koji je u plamenu, priobalje i planine. Dakle od sve ga po malo – od borbe pješadije, do raznih oklopnih vozila i letjelica nova igra u serijalu Battlefield trebala bi zadovoljiti sve ljubitelje virtualnih FPS bojišta.

DICE je naveo šest modova koje će osnovna igra sadržavati. Oni su Conquest, Domination, Operations, Rush, Team Deathmatch i nešto što se zove War Pigeons. U ovom posljednjem modu ćete morati pronaći golubove pismonoše negdje na mapi kojima ćete prenijeti informaciju o tome koju lokaciju treba bombardirati. Bit će zanimljivo vidjeti kako se igrači tuku oko golubova.

Ako vas zanimaju detaljni opisi svake mape i moda zaputite se ovdje i ovdje za jedno pa drugo. Battlefield 1 izlazi za PC, Xbox One i PlayStation 4 za točno mjesec dana, a sigurni smo da će razvojni tim i izdavač do tada objaviti još nešto više informacija o igri. Sve što su do sada napisali možete pronaći na službenim stranicama.

battlefield 1 mape

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *