MacKorisnik, jedan od najstarijih Apple blog-magazina na domaćem terenu, službeno je danas predstavljen s osvježenim portalom i potpuno novim forumom. Iako su nas momci iz Apple tabora svrstali pod neprijatelje (op.a. haha), svejedno ih volimo i šeramo odličnu vijest za sve Mac fanove.

Novi MacKorisnik Forum


Novi forum upogonjen je Invision Power tehnologijom

Odabir forumske platforme oduvijek je predstavljao izazov, gdje su se dečki s MacKorisnika isprsili i investirali u Invision Community Suit, plaćenu varijantu koja za sobom nosi hrpu prednosti, a hostana je u Cloudu. Iako smo s naše strane zadrti PC Master Race gameri, činjenica je da Mac portala nedostaje na našim prostorima, tako da se, zajedno s njima, veselimo novom forumu!

“Kobasice od kodova, zavrzlame s bazama, tri različite tvrtke, nekoliko mjeseci rada, 28.000 korisničkih računa, 120.000 threadova i hrpa potrošenih novaca – to su vjerojatno jedine riječi s kojima možemo opisati cijelu ovu godinu. No, nakon što vidimo konačni rezultat, na našim naboranim facama ne možete primjetiti ništa drugo osim jednog ogromnog i iskrenog smiješka.

Dvije najbitnije stavke su odrađene – nešto manje od 1600 članaka migrirano je sa starog MacKorisnika na novi portal, kao i ujedno 95% sadržaja sa starog foruma na novi IPS,  a ispred nas je sada prilagodba starijeg sadržaja, koji će se s vremenom već odraditi.”

-stoji u službenoj objavi

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *