Duke Nukem je kultna ličnost u igraćem svijetu, a pucačina Duke Nukem 3D s kojom se proslavio ima isti status. Od njenog izlaska prošlo je dvadeset godina, a nastavak koji nas je trebao oduševiti – Duke Nukem Forever – i koji je više od deset godina bio u izradi apsolutno je podbacio i razočarao. Gearbox je vjerojatno zato za 20. obljetnicu ovog mačo muškarca odlučio ići na sigurno i izdati reizdanje igre za sve moderne sustave.


Reizdanje Duke Nukema 3D uključuje novi sadržaj

Novoj igri je tako dodijeljen naziv Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour, a ona je u izradi za PC, Xbox One i PlayStation 4. U odnosu na original malo je poboljšan izgled igre, čovjek koji mu je posudio svoj glas, Jon St. John, je opet posjetio studio i nanovo snimio Dukeove rečenice, a ubačen je bacač plamena i neki novi neprijatelji.

Uz to je Gearbox angažirao ljude koji su radili na originalu da naprave još jednu epizodu s osam levela koju su nazvali Alien World Order, te su odlučili ubaciti multiplayer za osam igrača, kooperativni mod i borbu protiv botova.

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour izlazi 11. listopada po cijeni od 19,99 eura, a već sada ga možete kupiti putem Steama, PSN trgovine ili Microsoftove trgovine. Nešto više detalja ćete pronaći na službenim stranicama, a mi nadamo se da će novi sadržaj barem donekle razveseliti ljubitelje ove igre.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *