Koliko je zapravo bitan Johnny Depp u ulozi Jack Sparrowa za Pirates of the Caribbean franšizu? Što se tiče producenta, jedno ne ide bez drugog – Jerry Bruckheimer je nedavno otkrio kako ne vidi nastavak serijala bez Deppa u glavnoj ulozi, utjelovljujući onu poznatu izreku kako kapetan tone sa svojim brodom.


Dok je Jack Sparrowa, bit će i gusara

Glumački tim u svakom od POTC filmova je odlično obavio posao, no svi se možemo složiti kako je Jack Sparrow definitivno ikona filmova, te je teško zamisliti ijedan od nastavaka bez upečatljivog kapetana. Producent Jerry Bruckheimer se slaže, te je naveo kako ne može zamisliti razvijanje franšize ako Johnny Depp nije prisutan.

U intervjuu je Bruckheimer također otkrio da POTC neće biti preveden u TV seriju, što je zanimljiv detalj pošto se broj serija adaptiranih iz filmova i igara uvijek povećava.

No što to znači za budućnost franšize, te možemo li očekivati još barem onoliko nastavaka koliko zasad ima filmova? Za početak, valja napomenuti kako je serijal iznimno unosan unatoč razilazećim mišljenjima oko nekih od nastavaka, a znamo kako Hollywood voli profit. Nadalje, nitko ne govori o najnovijem POTC filmu – Dead Men Tell No Tales – kao o kraju POTC filmova, već nazivaju film novim početkom.

Johnny Deppov privatni život je možda stavka koja najviše zabrinjava fanove serijala, no uz ono što je producent rekao o važnosti Deppa u ulozi Kapetana Sparrowa te činjenicu da mu svaki novi POTC film donosi pozamašnu zaradu, čini se gotovo sigurno da će omiljeni gusari pustošiti brodove još neko vrijeme.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *