Četvrta igra u serijalu Sniper Elite je pred vratima, a razvojni tim Rebellion nas želi podsjetiti da je to tako. Sniper Elite 4 izlazi za četiri dana, a kako bi privukli igrače pripremili su novi trailer kojeg su nazvali “Timing is Everything”. Budući da je agent Kart Fairburne snajperist koji radi iza neprijateljskih linija, vjerujemo da je to zbilja tako.


Sniper Elite 4 izlazi za PC, Xbox One i PlayStation 4

Ako ste do sada odigrali koji Sniper Elite naslov znate otprilike što možete očekivati, a ako niste evo što Rebellion ima za reći. Igra će vam ponuditi taktičku borbu iz trećeg lica, mogućnost biranja gameplayja koji vama odgovara i “skidanje” neprijatelja s impresivnih udaljenosti na ogromnim mapama koje su smještene u Italiji u razdoblju Drugog svjetskog rata.

Junak priče Karl Fairburne imat će pomoć u obliku talijanskih članova otpora, a zajedno će se morati boriti protiv nove opake sile koja bi mogla zaustaviti napredak Saveznika. Priča će se naravno odvijati kroz kampanju za jednog igrača u kojoj će igrači imati pristup širokom arsenalu za što učinkovitije uklanjanje fašista, dok će im se u kampanji putem online kooperativnog moda moći pridružiti još tri igrača.

Za kraj još ostaje multiplayer u kojem može sudjelovati do 12 igrača u sedam različitih modova na šest mapa stvorenih upravo za ovaj aspekt igre. Sniper Elite 4 izlazi 14. veljače za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a predbilježbe je moguće odraditi za sve tri platforme. Sve dodatne informacije možete potražiti na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *