Većina igrača moći će se dočepati nove igre u akcijskom serijalu punom vanzemaljaca, Gears of War, za gotovo tri tjedna. Unatoč tome, Microsoft je zaključio da je rad na igri gotov i da smo spremni za gledanje launch trailera u kojemu nam na dramatičan način prikazuju ono što nas čeka u Gears of Waru 4.


Gears of War 4 na PC-u imat će više grafičkih opcija

Uz trailer dobili smo i neke nove informacije o PC verziji igre. Razvojni tim The Coalition je već prije spominjao kako će igrači na računalima imati više opcija podešavanje svojeg igraćeg iskustva, a po najnovijem ubacili su podršku za split-screen kooperativni mod zbog kojeg ćete u kampanji moći uživati s prijateljem.

S druge strane, izdavač Microsoft želi da sve nove igre na Windowsima 10 i Xboxu One budu povezane, pa ćete tako moći zaigrati kampanju kroz online cross-play između te dvije platforme kao i Horde mod, multiplayer mod u kojem igrate protiv umjetne inteligencije i multiplayer mod u privatnim i LAN igrama. Ono što ne možete je vi kao PC igrač igrati protiv konzolaša, što je sasvim u redu budući da imate prednost u obliku miša i tipkovnice.

Gears of War 4 izlazi kao ekskluziva za Xbox One i Windows 10, a PC verziju ćete morati kupiti putem Microsoftove trgovine ako želite igrati. Oni koji su kupili ili će tek kupiti Ultimate verziju dobit će pristup igri četiri dana ranije, a uz to će dobiti Season Pass te nekoliko skinova i oružja. Četvrti nastavak Gears of Wara izlazi 11. listopada, a više detalja potražite ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *