Uz razvikanost Fallout 4, kao da se može biti teško sjetiti njegovih bestseller prethodnika, Fallout 3 i Fallout: New Vegas. Te igre svakako ne treba smetnuti s uma, pošto su počele popularni Fallout 3D trend i cementirale serijal kao jedan od najboljih RPG-a ikad. Modderski community ih definitivno nije smetnuo te i danas nastavlja s razvojem iznimno detaljnih modova.


Zašto Fallout: Project Brazil ako se radnja odvija u Kaliforniji? Samo autor zna…

Čak i zagriženi fanovi serijala možda nisu čuli za ovaj opsežni mod za New Vegas, koji gotovo da je čitava igra za sebe. Project Brazil se odvija u pustoši Nove Kalifornije te proširuje standardni Bethesda setting, zadržavajući stvari poput NCR i Raider Alliance fakcija no dodavajući nove nivoe, questove i likove.

Mod se ističe po detaljnosti i kvaliteti – voice actori za nove likove su samo jedan primjer zašto ovaj mod ide dalje od većine modova za bilo koju igru. Fallout: Project Brazil je od početka bio planiran za izdavanje u tri dijela, i čini se da autori i dalje nisu promijenili kurs.

Četiri godine nakon prvog dijela, autor je objavio teaser za sljedeći dio koji je svojevrsna ekspanzija i obećava dodati još više sadržaja kao i popraviti neke od bugova koje je prvi dio imao. Pored dodataka priči i bug fixeva, navodi kako je upgradeo teksture i doveo ih na razinu nečeg što bi moglo biti izdano u 2017.

Očito je kako je Thaiauxn uložio više truda od većine moddera kako bi doveo svoj mod za savršenstva, te jedva čekamo vidjeti kakve novosti donosi sljedeći dio postapokaliptičnog Američkog Brazila.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *