Čim se pojavila na Steamu putem Early Access programa prije dvije i pol godine, kombinacija RPG-a i borbe na poteze Darkest Dungeon osvojila je igrače. Poznata po izgledu, odličnom naratoru te zloglasna po svojoj težini zbog nasumičnih elemenata ova je igra prikupila odlične ocjene nakon što je prošle godine početkom veljače napustila Early Access, a tim je sada konačno izdao dugo iščekivanu prvu ekspanziju imena The Crimson Court.


Solidna količina novog sadržaja za Darkest Dungeon

Red Hook Studios je najavio prvo proširenje u listopadu prošle godine, a kao i s ostatkom igre odlučili su se za pristup “dobit ćete kad bude gotovo”. Za ljubitelje igre pripremili su novu klasu, veliku novu regiju, nove raznolike neprijatelje, čak pet novih bosseva uz dodatak jednog koji luta po cijeloj tamnici, deset novih zdanja koje možete izgraditi u svojoj bazi, velike nove mape te setove dodataka za sve heroje koji kriju nešto pozadinske priče.

The Crimson Court funkcionira paralelno s ostatkom igre i pruža nove izazove na svim težinama. Ova ekspanzija se bavi prošlošću vašeg pretka, a kao i u osnovnoj igri priča je prezentirana kroz filmiće. Glavna tema je Crimson Curse – kletva koja se širi cijelim imanjem te koju naravno treba nekako suzbiti.

Prva ekspanzija za Darkest Dungeon dostupna je trenutno za PC putem Steama ili GOG-a ako vam je draža verzija bez DRM zaštite, dok će verzija za PS4 izaći kroz nekoliko mjeseci. Prema trenutnim recenzijama na Steamu – od njih 158 pozitivno ih je 91 posto – izgleda kako je Red Hook napravio nešto što će sve obožavatelje ove brutalne igre razveseliti. Ispod teksta možete u kratkom traileru vidjeti otprilike što je tim pripremio, dok ćete sve druge detalje moći poručiti na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *