Kako bi brojni domaći ljubitelji igre Overwatch dobili centralno mjesto za informiranje, upoznavanje i natjecanje, otvoren je regionalni Overwatch portal OWadria.org!


Centralno mjesto za domaći Overwatch

Portal nastavlja priču domaćeg Overwatch Discord servera te aktivne Facebook stranice, te je sljedeći korak u kreiranju snažnog domaćeg communitya u Overwatchu.

Na portalu tako možete pronaći:

  • Top listu domaćih igrača
  • Intervjue s domaćim igračima
  • Upute kako napredovati u igri
  • Obavijesti o domaćim i internacionalnim natjecanjima

Kako bi se dodatno potakao razvoj domaće scene, Overwatch Adria najavljuje subotnje “OWadria Saturday Draft” kupove koji su namijenjeni svim igračima nebitno o njihovom ranku ili umijeću igranja. Igrači se prijavljuju pojedinačno, a onda nekolicina kapetana bira igrače za svoje ekipe sve dok sve ekipe nisu popunjene. Svaki igrač će za nastup dobiti bod te dodatni bod ako ostvari pobjedu u određenom meču, a evidencija najuspješnijih vodit će se na portalu.

 Dodatne informacije o kupu nađite ovdje: http://www.owadria.org/overwatch-adria-saturday-draft/


Iza portala stoje iskusne snage 

Iza Overwatch Adria projekta stoji niz domaćih ljudi s iskustvom na različitim projektima i esport naslovima u prošlosti, što projektu daje dodatan značaj.overwatch adria owadria

Jedan od njih je Maro “sprEEEzy” Miličević, bivši suradnik na e-sports.hr projektu te jedan od istaknutijih članova StarCraft2 scene, Luka “level” Marušić s Gamer.hr i Gamersject.hr portala – ljubitelj CoD 2 i 4 te Counter-Strike duo Zvonimir “Professeur” Burazin i Leonardo “Flegma” Bujas, koji su još uvijek aktivni na CSadria.org.

Tim se i aktivno širi, pa ukoliko imate želje pridružiti se i pomoći razvoju domaćeg Overwatcha slobodno kontaktirajte nekog od navedenih članova.


Sve u svemu, Overwatch community je vrlo rano u životnom vijeku igre dobio ono što su neki esport naslovi u prošlosti morali čekati i po nekoliko godina, ostaje samo vidjeti kako će to odraziti na domaće igrače i hoćemo li vidjeti jaku domaću scenu u ovom kompetitivnom naslovu.

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *