Iako im ide mnogo sporije nego što bi htjeli, EA i dalje naporno radi na popravljanju svojeg imidža u igraćem svijetu. Najnoviji pokušaj je ponuda u kojoj nude besplatno preuzimanje za Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 i njegovo igranje 10 sati, također besplatno. Valja napomenuti da se radi o konzolaškoj verziji igre, dok će PC igrači morati pričekati još dva tjedna.


Šareni PvZ: Garden Warfare 2 konzolaši mogu isprobati besplatno

Kombinacija multiplayer pucačine i tower defense igre Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 izašla je krajem veljače ove godine za PC, Xbox One i PlayStation 4 te je prikupila odlične ocjene. Unatoč tome, igra nije pretjerano popularna što je vjerojatno jedan od razloga zbog kojeg se EA odlučio na ovaj potez.

Za početak ova ponuda vrijedi za PS4 i Xbox One verzije igre, a sve što morate napraviti je otići u Xbox trgovinu ili PlayStation trgovinu i preuzeti demo. Ponuda vrijedi do 30. kolovoza u 19 sati po našem vremenu, tako da imate dovoljno vremena za isprobati ako ste zainteresirani. Uz to, igra se prodaje po 50 posto nižoj cijeni ako vam se dopadne.

Što se PC verzije tiče, igrači će na računalima ovu ponudu dobiti 16. kolovoza putem Origina. Sve će funkcionirati kao i na konzolama – deset sati besplatnog isprobavanja uz 50 posto sniženu cijenu igre za vrijeme trajanja ponude. Više informacija o PvZ: Garden Warfareu 2 možete pronaći ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *