Vječni rat između hordi nemrtvih te flore i faune se nastavlja, a obje strane dovode svoja pojačanja. Plant vs. Zombies Garden Warfare 2 je veći i opakiji nego svoj Xbox One prethodnik. Pogledajte što sve donosi nova inačica ove strateške pucačine.


Kompetetivni i kooperativni način

Garden Warfare 2 uvodi šest kompetetivnih multiplayer modova koji podržavaju do 24, te dva nova kooperativna moda koji podržavaju do 4 igrača. Borili se protiv ostalih igrača za prevlast nad teritorijem kroz Turf Takeover ili se udružili s istima kako bi obranili svoj dom u modu kao što je Garden Ops, Garden Warfare 2 nudi pregršt načina kako u tome uživati.

Gomila likova za odabir

Osam klasa iz prijašnjeg Garden Warfare naslova kao što su Pea Shooter, Chomper ili Foot Soldier Zombie sa sobom donijeli su i potpuno šest novih. Također, svaka od njih nudi i veliki izbor igraćih stilova od obrambenog kojeg koristi Citron pa do napadačkog kojeg koristi Super Brainz. Svaki se lik može neprestano kozmetički uređivati i unaprijeđivati!

Pretvorba modova u singleplayer izazov

Kao dodatak, razvojni tim predstavio je mogućnost da igrači navedene modove igraju offline. Svatko je u mogućnosti postaviti i posebne parametre i izmjene kao što su primjerice uvođenje neograničene municije kod AI protivnika ili broj nadolazećih nepriajteljskih valova. Na ovaj način možete manualno podizati težinu same igre te testirati svoje vještine.

Kooperativna igra izravno s kauča

Ako ste pomislili da je lokalni multiplayer način igranja mrtav Garden Warfare 2 u to će vas lako razuvijeriti. Igra donosi mogućnost popularnog splitscreen sustava do četiri igrača. Tako da nema opravdanog razloga zašto nebiste uživali napucavajući se sa svojim najdražim prijateljima izravno s kauča vašeg dnevnog boravka! Gameplay pogledajte u videu.

Neprestane nagrade

Igrajući Garden Warfare 2 neprestano ćete zarađivati ingame virtualnu valutu koju zatim možete trošiti na virtualne pakete. Svaki paket nudi raznolike kozmetičke nagrade kojima unapređujete i mijenjate izgled svog najdražeg lika. Ovaj sustav je već isproban u nekim drugim igrama poput Halo naslova te je dokazao da u igračima budi želju za kontinuiranim igranjem jer nikad neznate što ćete novoga dobiti prilikom otvaranja friško kupljenog paketića.

Stoga ako to još niste uradili, upalite svoju Xbox One konzolu, pođite na Store i ugrabite svoj primjerak igre Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Za sve dodatne informacije posjetite službene Xbox stranice na http://news.xbox.com.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *