Dijeli nas nešto više od mjesec dana do još jednog reboota Spider-Man franšize s novim Peter Parkerom u glavnoj ulozi. Za one među vama koji su uživali u Tom Hollandovu portretu ikoničnog superheroja, Marvel je podijelio dva nova trailera koji vam otkrivaju što možete očekivati od Spider-Man Homecoming filma.


Peter Parker i zanimljiv slučaj Spider-Manove plastične kirurgije

Tom Holland je treći u nizu glumaca koji utjelovljuju lik i djelo Čovjeka Pauka, i već se možda polako pitate čemu sve te promjene glavnih glumaca. U ovom slučaju, radi se o Marvelovim željama da prikaže Spider-Manove avanture puno prije događaja u početnim filmovima. Dok se Peter Parker u prvih par filmova već borio sa nekim od svojih najoštrijih neprijatelja, Marvel želi vratiti njegove avanture na velikom platnu u doba kad je još bio prilično nov.

Captain America: Civil War vam je dao ideju onoga što možete očekivati od sljedećih Spider-Man filmova: mlad i zelen Peter Parker koji tek počinje svoje avanture te se, za razliku od stripova, znatno oslanja na Tony Starka, iliti Iron-Mana.

Što nam traileri otkrivaju? Prvi od trailera, nazvan SPIDER-MAN: HOMECOMING – Official Trailer #3 pokazuje spomenutu blisku suradnju Spider-Mana i Iron-Mana – dok je u stripovima Parker sam odgovoran za svoje odijelo, u filmu ga stark opremljuje sa hi-tech verzijom koja vuče paralele s njegovim borbenim oklopom.

SPIDER-MAN: HOMECOMING – International Trailer #3 nam, pored već poznatog i ponekad silovitog humora u Marvel filmovima, pokazuje Spider-Manovog sljedećeg neprijatelja, i prvog u novom rebootu. Hoće li opasni i uporni Vulture biti jednaka prijetnja kao u stripovima ostaje za vidjeti, kao i to hoće li Hollandov portret biti na razini prethodnih Spider-Man glumaca.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *