Ako ste čitali naš Uvod u svijet MOBA igara i osjetili trnce po tijelu, onda je ovo vijest za vas. Naime, Epic Games je najavio besplatni beta vikend za svoj nadolazeći MOBA naslov Paragon. No upad u besplatni vikend nije samo tako…


Paragon je free 2 play, ali gužvat ćete se za betu

Kao prvo, igra je nabavljiva u early accessu gdje je najjeftinije izdanje dvadeset eura (najskuplje je čak 100€). No ovdje smo da pričamo o onom besplatnom. Epic je najavio besplatni vikend od 26. svibnja do 30. svibnja, ali postoji kvaka, a to je da se morate prijaviti do sljedeće srijede, 26. svibnja kako bi si osigurali mjesto u beti, jer je broj slobodnih mjesta ipak ograničen. Prijaviti se možete registracijom na ovom linku. Naravno, možete i pričekati dok ne izađe, jer bi trebala biti besplatna.

Za neupućene, Paragon je Epicov igrač u velikoj pomami za MOBA igrama. Paragon zasad ima 16 heroja, svaki sa svojim prednostima i manama. Također, heroji su podijeljeni u 5 klasa (ranger, caster, tank, fighter i assassin). Novina koju Paragon uvodi u MOBA žanr su karte. Naime, poslije svakog meča (kao što je običaj) igrač skuplja xp i card points. Card points se prije svakgo meča koriste kako bi se složio deck karata koje onda daju određene bonuse, bilo na zdravlje, snagu ili što već. Epic obećaje da igra nije pay-to-win te da će sve mikrotransakcije omogućiti samo estetske promjene. Upogonjen je Epicovim Unreal Engineom 4 i trebao bi izaći sredinom-krajem godine.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *