Europski brand Ozone, zadnjih nekoliko godina sve je češća pojava u gaming svijetu, ali i profesionalnom eSportu, a odnedavno  je dostupan i na našem tržištu i to u ADM-u. Njihovi eSport timovi su nadaleko poznati, a najpoznatiji je svakako Origen, League of Legends tim predvođen legendarnim xPekeom. Tako je domaće tržište postalo bogatije za još jedan brand, koji ozbiljno ulaže u eSport. Što sve imaju u ponudi, kakve su cijene i gdje sve to možete pronaći? Pročitajte u nastavku!ozone gaming


Najpopularniji Ozone Gaming  proizvodi

Što god da vam treba od miša do torbe, Ozone je pripremio nešto za vas. Izdvojili smo neke od trenutno najpopularnijih proizvoda iz Ozone Gaming asortimana, a cjelokupnu ponudu možete provjeriti u ADM-ovom web shopu.

Ozone Team Origen podloga za miš
ozone podloga

Ozone Gaming podržava mnoge timove diljem svijeta prema svijetu kako bi gaming scena rasla te kako bi svi mogli uživati u najboljem zabavnom showu 21. stoljeća. Origen linija pruža integrirane funkcije igre s boljim i uzvišenim gaming iskustvom. Ozone Team Origen podloga može se pohvaliti i prekrasnim dizajnom, a koristi ju i sam xPeke., što je i dokaz kvalitete. Podloga može biti vaša za 169,99 kn.

Ozone Strike Battle mehanička tipkovnica

ozone gamingStrike Battle nudi najbolji odabir cherry mx keyswitcheva, kratkog tijela i ergonomskog dizajna koji omogućuje komfornu uporabu. Njen visoko kvalitetan aluminijski okvir pruža najbolje materijale i performanse kako bi poboljšao gaming vještine. Također sadrži i minimalistički dizajn i kompaktni stil koji ju čini savršenim za natjecateljsku uporabu, putujuće gamere ili bilo koga tko treba više prostora na radnom stolu. Ponesite ju sa sobom!

Ozone Strike PRO mehanička tipkovnica
ozone gaming cijenaSnažna, brza, precizna, podesiva, pouzdana i intuitivna; Strike PRO predvodi evoluciju gaminga na najbolji način. Iz nedostižnog dodirnog osjećaja njenih tipki, sve do zapanjujuće LED pozadinske rasvjete, sve u Strike Pro-u je usmjereno prema gamingu. Osjetljivost nije nekompatibilna sa preciznošću. Kontrola nije izolirana od brzine. Nova Ozone tipkovnica, Strike Pro, kombinira osjetljivost, preciznost, kontrolu i brzinu na način koji omogućuje interakciju.

Ozone TRIFX in-ear slušalice
ozone gamingOzone Gaming in-ear slušni set TriFX su mukotrpno projektirane slušalice sa snažnim fokusom na izdržljivosti, komforu i beskompromisnoj kvaliteti zvuka za gaming i glazbu. Dizajnirane kako bi kombinirale najvišu audio kvalitetu i raznovrsnost in-ear slušnog seta koji omogućuje fokus na igru ili slušanje glazbe s najvišom glatkoćom, bogatim zvukom sa detaljima i jasnoćom vrhunskog slušnog seta.

Ozone Blast ST – advanced stereo gaming headset
ozone gaming cijena

Raznovrsnost, kompatibilnost i stereo zvuk visoke kvalitete su temeljni stupovi na kojima je Ozone Blast ST izgrađen. Sklopiv i spreman za korištenje na PC-u, PS4, pametnim telefonima i tabletima. Blast ST je odgovor i najzahtjevnijim gamerima koji traže komfor i kvalitetu zvuka bez žrtvovanja kompatibilnosti i dizajna. Također, s cijenom od 429,99 kn, Ozone Blast ST vrlo dobro parira ostalim slušalicama u tom cjenovnom rangu.

Ozone Argon – RGB miš

ozone miš

Ozone Argonov softver omogućuje lako korištenje i intuitivnu prilagodbu LED novog Ozone miša do 16.8 milijuna boja. Povrh toga, sa svojih 9 tipki s mogućnošću programiranja i high-end 8200 dpi laserskim senzorom, Ozone Argon je uređaj iznimne preciznosti stvoren za ljevake i dešnjake zahvaljujući svom ambidekstralnom dizajnu


Ozone Gaming recenzije uskoro na Gamer.hr

Sve novitete vezane uz Ozone Gaming moći ćete pratiti na našem portalu i Facebook stranici Gamer.hr, a uskoro vam donosimo i recenzije Ozone Gaming proizvoda. Kako ništa ne biste propustili svakako i popratite i njih na Ozone Gaming Facebooku, čuli smo da često dijele stvari, ali i da se spremaju neki noviteti.

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *