U ovotjednom pregledu Overwatch rang liste, nećemo se baviti samo statističkim podacima i najboljim igračima, već ćemo najaviti i prve Overwatch Adria community večeri. Lista i dalje konstantno raste te trenutno broji 246 igrača, na listi se nalaze samo oni igrači koji imaju Competitive rating, tako da nas je objektivno i dosta više. Koji je igrač najviše napredovao prošli tjedan, kakvo je stanje u top 10 najboljih igrača u regiji, kakav nam je prosječan rating i što su to Overwatch Adria community večeri?


S Overwatch ratinga 55 na 70, skok od 68 mjesta na Overwatch rang listi

Svaki tjedan ističemo igrače koji su napravili najveći iskorak u prošlom tjednu, kako bi ih dodatno motivirali i potaknuli da još malo dignu taj rating. Pogotovo zato što se bliži kraj sezone, pozivnice za Overwatch World Cup su već poslane, a uskoro nam slijedi glasanje za šestorku koja će nas predstavljati na OWC. Jedan igrač posebno se istaknuo prošli tjedan, bio je na ratingu 55 i nalazio se u gornjoj polovici rang liste, međutim, sa skokom od 15 ratinga, ušao je u top 20 igrača na Overwatch rang listi i to na vrijeme prije završetka sezone. Overwatch Adria

Nemojte da vas Widowmaker na Laddzinom profilu zavara, radi se o igraču koji pokriva damage i tank uloge u timu i to sukladno trenutnoj Overwatch meti. Najigraniji heroj u top 5 mu je Reinhardt, dobro nam znani metalni švabo koji na nekim mapa glavna okosnica tima. Slijedi ga McCree kao jedan od trenutno najigranijih damage dealera, uz Genjia, Reapera i Tracer. Malo iznenađenje je Widowmaker među najigranijim herojima, iako nikada nije potpuno ispala iz igre, timovi je rijetko pickaju, ali baš zato neočekivani Widowmaker pick može pomaknuti payload kroz choke ili osigurati point. Top 5 najigranijih heroja kod Ladzze završavaju dva standardna heroja u trenutnoj Overwatch meti, D.Va i Zarya, o kojima pišemo gotovo svaki tjedan. Ladzzo je trenutno na ratingu 70 i drži 18. mjesto na našoj Overwatch rang listi. To je blizu vrhu, ali ipak nije top 10.

10 najboljih Overwatch igrača Adria regije

U top 10 se svašta izdogađalo u posljednje vrijeme. Nakon što je calYpso popustio u Competitive Playu, Shibe pao s ratinga 80, pojavio se novi igrač iz Slovenije, Rakunish blizu ratinga 80, sprEEEzy je ostao sam na vrhu. S peak ratingom 86 osigurao si je naljepnicu da je bio među top 10 igrača Europe, na čemu mu čestitamo. Među herojima kod najboljih igrača na listi sve češće se vidi Zenyatta, ali uglavnom se radi o standardnim pickovima koji odgovaraju trenutačnom metagameu. overwach rang lista

Overwatch Adria community večeri

U prošlotjednom pregledu Overwatch rang liste najavili smo i community večeri, a sada vam donosimo sve što trebate znati. Overwatch Adria community večer održat će se u četvrtak 11.08.2016. s početkom u 20h, na datum kada počinje glasanje za igrače na Overwatch World Cupu, tom prilikom okupit ćemo se na Overwatch Adria Discord serveru, malo se zabaviti, popričati i upoznati, a potom se ravnopravno podijeliti u timove, pri čemu ćemo koristiti Overwatch rating, tako da timovi budu podjednaki i međusobno igrati. Ovisno o broju timova i igrača koji dođu napravit ćemo neki sistem da svi mogu igrati s najboljim igračima u regiji, ponešto naučiti i vidjeti kako je igrati s igračima višeg ratinga u timu, ali i protiv njih. Cilj Overwatch Adria community večeri je prvenstveno okupljanje i napredak zajednice, gdje želimo svima dati priliku da pokažu što znaju, ali i nauče nešto novo. Sve ideje, prijedloge i bilo što vezano za community večeri možete javiti našim adminima na Discordu ili na našoj Facebook stranici. Vidimo se u četvrtak!

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *