Blizzard je objavio kako je njihova multiplayer pucačina Overwatch dosegla još jednu impresivnu brojku. Početkom listopada prošle godine, ovu zabavnu timsku igru zaigralo je, prema njihovim podacima, 20 milijuna igrača. Samo tri mjeseca nakon toga brojka se povećala za pet milijuna, pa je putem Twittera stigla vijest o tome kako je sada Overwatch zaigralo više od 25 milijuna igrača. Za igru koja nije još navršila jednu godinu, to je izuzetno impresivan podatak.


Overwatch uz ovaj uspjeh slavi i kinesku Novu godinu

Prije nekoliko dana u Overwatchu je započeo i novi event koji, kao i svi prije njega, ubacuju u igru kozmetičke promjene i jedan privremeni novi mod. Ovog se puta razvojni tim odlučio za tematiku vezanu uz kinesku Novu godinu, pa su skupu novu odjeću i izgled dobili heroji Mei, D.va, Reinhardt, Roadhog, Winston i Zenyatta. Osim toga ubačeni su novi sprejevi i rečenice koje heroji mogu izgovoriti, a s novom nadogradnjom stigla je i mogućnost spremanja njih četiri da igrači sada mogu s malo više raznolikosti pokazati ono što su dobili.

Novi mod je Capture the Flag i nije impresionirao mnoge igrače koji kao razlog navode biranje isključivo defenzivnih heroja i toga da CTF jednostavno nije mod koji odgovara Overwatchu. Kako bilo, on se tu nalazi privremeno i možete ga isprobati i sami vidjeti o čemu se radi.

Overwatch će krajem svibnja navršiti godinu dana i bit će zanimljivo vidjeti kakve će tada biti brojke. Sudeći po neprestanom rastu, veće nego što su sada, a i sigurni smo da će Blizzard na poseban način obilježiti rođendan svoje izuzetno uspješne prve pucačine. Sasvim zasluženo, rekli bismo, i nadamo se da će nastaviti slušati svoju zajednicu kao što i jesu do sada.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *