Trenutno je u Blizzardovom Public Test Realmu za Ovewatch aktualna nova zakrpa koja u igru unosi veće i manje promjene, a kao što to inače biva među datotekama uvijek ima nekih skrivenih stvari. Tu na scenu stupaju datamineri koji su ovog puta pronašli da Blizzard za svoju prvu pucačinu možda priprema besplatni mod koji će omogućiti svim igračima da prije kupovine isprobaju igru.


Blizzard besplatan mod još nije službeno najavio

Oni koji su išli dublje kopati po datotekama objavili su svoje pronalaske na stranici Overpwn, a one uključuju tri rečenice koje spominju mod za isprobavanje – “Ispričavamo se, Overwatch Free Trial nije trenutno dostupan”, “Članovi grupe koji koriste probnu verziju ne mogu igrati kompetitivni mod”, “Nije dostupno u probnoj verziji”. Za one koji ne žele platiti 40 eura za isključivo multiplayer iskustvo prije isprobavanja, ovo je odlična vijest ako se ispostavi točnom.

Blizzard se nije još oglasio o tome, budući da su se u potpunosti posvetili ovogodišnjem sajmu Gamescom koji se još uvijek održava u Njemačkoj. Overwatch su stavili u prvi plan, a do sada su najavili novu mapu – Eichenwalde – koju mogu zaigrati svi oni koji su se našli na sajmu, dok će za ostatak javnosti postati dostupna sljedećeg mjeseca.

Osim toga su izdali spomenutu zakrpu za testiranje na PTR-u, a za kraj su objavili novi kratki animirani film koji se bavi ubojitim robotom Bastionom i time kako je postao to što je danas. Njega možete pogledati ispod teksta, a više informacija o novoj mapi možete saznati gledajući video kojeg je Blizzard pripremio.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *