Izgleda kako je u Blizzardu došlo do pokvarenog telefona. Najprije su objavili kako će iščekivani kompetitivni mod za njihovu prvu pucačinu Overwatch igrači morati pričekati do početka ili sredine srpnja, pa je nedugo nakon toga putem službenog Twittera uslijedila isprika uz napomenu kako je došlo do zabune te kako mod ipak stiže tijekom tekućeg mjeseca.


Blizzardov izlet u pucačine pokazao se punim pogotkom

Overwatch je izašao 24. svibnja, a od tog dana na gotovo svim većim portalima možete pročitati barem jednu vijest dnevno o njoj. Da li su u pitanju savjeti za bolje igranje, reprize Play of the Gameova ili recimo Blizzardovo uklanjanje pornografskih sadržaja, igraći svijet ne prestaje brujiti o njoj. Recenzije su također bile izuzetno dobre (naš dojam ćete moći pročitati uskoro kada kolega Level detaljnije pregleda što se sve nalazi ispod haube), unatoč tome da je izostao spomenuti kompetitivni mod i tome da je Blizzard ubacio mikrotransakcije.

Iako se radi samo o kozmetičkim promjenama za heroje koje možete kupiti valutom koju dobivate samim igranjem, bilo bi ljepše da igra za koju morate dati 40 eura nema mikrotransakcije, ali budući da su u potpunosti opcionalne nećemo se previše žaliti.

Kompetitivni mod koji je izostao na dan izlaska zapravo je ranked sustav sličan onom u MOBA-i League of Legends ili Counter-Strikeu, gdje napredujete kroz divizije što bolje igrate. Tako susrećete i bolje igrače, pa vam je i samo igranje veći užitak ako imate natjecateljski duh.

Igrin režiser Jeff Kaplan rekao je kako ne želi obećati točan datum, ali možete očekivati penjanje ljestvicama sredinom ili krajem ovog mjeseca. Ako vas zanima nešto više o ovom kasno-proljetnom hitu zaputite se na našu Overwatch podkategoriju ili si nađite kolege na fanpageu Overwatch Adria.

overwatch ranked 4

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *