Blizzardu je ovog puta trebalo malo duže da nakon najave nove heroine sve propisno testira unutar Public Test Realm okruženja, a sada kad su uz pomoć zajednice koja još uvijek uživa u ovoj multiplayer pucačini sve izbalansirali sadržaj je prebačen u regularnu verziju igre. Nova heroina u postavi zove se Orisa, a osim nje stigle su i neke druge promjene.


Orisa u Overwatch ekipi spada pod kategoriju tankova

Ako ste propustili najavu Orise koju je Blizzard predstavio početkom ovog mjeseca, ona je robot koji spada u tank klasu s herojima kao što su Reinhard, D.VA i Roadhog. Najsličnija je mnogima omiljenom divu sa štitom, a ima opaki mitraljez i najbolje funkcionira kad se polagano kreće i surađuje s ostatkom tima.

Od drugih promjena, Ana svojom puškom radi manje damagea protivnicima, Bastiona je na konzolama malo lakše ubiti, a Junkrat je sada manje suicidalan jer ga njegovi eksplozivi više ne mogu ozlijediti. Od drugih heroja su Mercy, Sombra, Zenyatta, Winston i Zarya doživjeli neke promjene, a koje su one točno uz detalje o ispravcima bugova možete pročitati službenu objavu.

Sljedeći heroj koji će doživjeti veće promjene je Lucio, a ono što je razvojni tim zamislio za njega već je moguće testirati u PTR-u. Osim toga, Blizzard će razmotriti i omogućavanje izrade mapa, no to zasad nije sigurno. Sigurno su počeli razmatrati i novi event u kojem će ubaciti nove skinove i ostale kozmetičke dodatke za heroje, ali i to tek moraju najaviti. Ispod teksta možete pogledati kako Orisa izgleda, a ako želite kupiti igru morate to obaviti na Battle.netu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *