Trenutno vjerojatno najpopularnija Blizzardova igra i njihova prva pucačina, Overwatch, dobila je novi “sezonski” event. Kao i do sada, to znači nov sadržaj za igru u obliku kozmetičkih dodataka, ali ovog puta i novi PvE mod koji se pozabavio pozadinskom pričom koju zanimljiv svijet ove pucačine ima.


Uprising je novi event u Overwatchu i traje do početka svibnja

Prije početka samog eventa Blizzard je objavio strip koji se dotiče rata između robota, u svijetu Overwatcha poznatih kao Omnics, i same organizacije Overwatch koju je vodio junak kojeg sada svi znaju kao Soldier 76. To znači da se Uprising vraća u prošlost, a PvE mod kojeg je razvojni tim pripremio šalje četiri junaka – Tracer, Mercy, Reinhard i Torbjörn – na malo drugačiju mapu King’s Row kako bi zaustavili robote od zlih namjera.

Osim ovog moda, moguće je odigrati istu mapu i sa četiri bilo koja druga heroja kojeg je Blizzard jednostavno odvojio pod “Uprising (All Heroes)”, no u njemu nećete dobivati achievemente ako ih mislite loviti. Uz to su naravno u igru ubačeni novi skinovi i drugi kozmetički dodaci koje možete dobiti u “Loot Boxevima”, bilo da ih zaradite igranjem i leveliranjem ili kupovanjem samih kutija unutar igre.

Uprising je aktualan na sve tri platforme na kojima se Overwatch igra – PC, Xbox One i PlayStation 4 – a trajat će do 1. svibnja. Igrači su poprilično zadovoljni onime što je Blizzard pripremio, a moguće da je ovo najbolji PvE mod kojeg su do sada napravili. Prva pucačina ovog velikog razvojnog tima proslavit će prvi rođendan krajem svibnja, a sigurni smo da će to adekvatno proslaviti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *