Čini se da su klasične povijesne bitke postale pomalo dosadne za Creative Assembly, studio iza popularnih Total War igara, te su odlučili eksperimentirati s nekim uistinu neobičnim fakcijama za svoju Warhammer trilogiju. Pored nekih igraćih izbora u Total War: Warhammer 2, High Elf fakcija ostavlja dojam normalnosti, iako novi developer video pokazuje kako ni elfovi ne zaostaju u pogledu fantazije.


Hoće li ogromne leteće ptice i politički utjecaj biti dovoljni da zaustave reptile?

Ako ne možete dočekati Warhammer 2, novi video koji predstavlja High Elf fakciju će vam prikratiti vrijeme, no i dati više razloga za nestrpljivo iščekivanje. Očito je da su epske krvave borbe po kojima je Total War serijal poznat i dalje prisutne, no sad im je dodat fantasy ugođaj kojeg se ni LotR ne bi posramio, te će se isti vratiti u bar još jedan nastavak pošto je Total War: Warhammer od početka zamišljen kao trilogija

Video nam pokazuje da su High Elfovi defenzivno orijentirana fakcija, a pored klasičnih elf oružja poput luka i strijele te magije, tu će se naći i pokoja inovacija. Zasad su najupečatljivije od njih velike ptice koje će bombardirati neprijatelje s različitim magičnim napadima, predstavljajući tako jednu od rijetkih High Elf metoda koje se fokusiraju na napad.

No, hoće li sve to biti dovoljno protiv reptilske fakcije? Unatoč novootkrivenim High Elfovima, sve su oči i dalje na opasnim reptilima koji, baš kao i u teorijama zavjere, dolaze iz svemira i imaju visoki nivo tehnologije. Hoće li obitelj Georgea Busha pobijediti Thranduilovu ekipu znat ćemo 28. rujna, kad Total War: Warhammer 2 dolazi na PC.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *