Ubisoft je jako ozbiljan oko svoje nove akcijske igre s Vikinzima, Samurajima i vitezima. Zatvorena beta je tek završila prije par dana, a već pričaju o velikom otvorenom beta testu koji će se održati sljedećeg vikenda. Ipak, sve to ima smisla budući da For Honor izlazi na Valentinovo i treba vidjeti kako će im infrastruktura funkcionirati kad puno igrača navali odjednom.


Oni koji nisu upali u zatvorenu betu dobit će priliku sljedećeg tjedna

Ako niste dobili pozivnicu za betu koja se tek održala, nemojte očajavati. Sljedećeg tjedna će svi igrači na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4 moći preuzeti betu i zaputiti se na virtualna bojišta s devet različitih heroja i nadmetati se u nekoliko različitih modova. Naravno, u beti neće biti dostupno sve ono što će se naći u konačnom proizvodu, ali je to svejedno dobar način za vidjeti da li je For Honor nešto u što želite uložiti novac i više vremena.

Otvorena beta započinje u četvrtak 9. veljače i trajat će do nedjelje 12. veljače. Igrači će moći isprobati novi Elimination mod, uz Dominion, Brawl i Duel modove. Predbilježbe su naravno otvorene već nekoliko mjeseci, pa ako vam se For Honor sviđa već ovako na prvu možete to odraditi ovdje.

Puna verzija igre izlazi 14. veljače za PC, Xbox One i PlayStation 4 uz podršku za cross-play na sve tri platforme. Ubisoft je objavio prikladan trailer za otvorenu betu, a sve što vas uz to možda zanima pronaći ćete na lijepo uređenim stranicama koje je tim pripremio za For Honor.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *