Projekt ljubitelja horora koji je uzor potražio u inspiraciju kratkoj demo verziji Silent Hillsa, Allison Road, službeno je otkazan. Obavijest je stigla putem Twitter profila ove igre, a zašto se razvojni tim Lilith Ltd. nakon silne podrške od strane zajednice igrača odlučio na taj potez još uvijek se ne zna.


Allison Road prati istu ukletu sudbinu kao i Kojimin Silent Hills

Nakon što je Konami otkazao Silent Hills i povukao demo imena P.T. sa PSN-a okupilo se nekoliko developera koji su zaključili kako je on imao preveliki potencijal da se ne bi iskoristio. Ti ljubitelji horora su osnovali razvojni tim i bacili se na posao. Igrači su veoma brzo zamijetili da bi u obliku Allison Roada dobiti zamjenu za Silent Hills, pa se vijest o ovom projektu jako brzo proširila.

Razvojni se tim okrenuo Kickstarteru i pokrenuo kampanju u kojoj su tražili 250 tisuća funti za izradu igre, ali su je otkazali jer su se tvorci serijala Worms, Team 17, ponudili za izdavanje igre. Sve to se odvijalo u listopadu prošle godine, a od tada nije izašlo mnogo novih informacija o napretku razvoja igre.

Zbog toga je pomalo neobično da su (barem prema nama koji gledamo izvana) iz vedra neba odlučili otkazati igru za koju je izlazak bio planiran u trećem tromjesečju ove godine. Članovi razvojnog tima rekli su kako će detalje objaviti u narednih nekoliko dana, a bit će zanimljivo vidjeti razloge zbog kojih su morali odustati od igre.

Svakako će ova objava rastužiti sve ljubitelje horor igara, budući da je Allison Road imao velik potencijal. Nadamo se da će za sve one koji vole ovaj žanr igara uskoro stići neka lijepa vijest i projekt koji će ih usrećiti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *