Iako su nove online igre naoružane s mnoštvom opcija za nalaženje mečeva i balansiranje timova, neke stare navike nisu još u potpunosti izbačene iz mode. Jedna od njih su i public serveri koji okupljaju igrače iz pojedine geografske regije, a često i implementiraju ponešto drugačija pravila od klasičnih kompetitivnih modova.

CSAdria


Domaća ekipa i opuštena atmosfera

Koje su čari “puba” znaju svi stari igrači Counter-Strikea, ali i drugih igara poput Call of Dutya 2, Unreal Tournamenta ili Quakea: druženje s igračima iz istog govornog područja, dobra atmosfera i igranje bez velikih opterećenja timskom pobjedom. Upravo iz tog razloga CSadria ekipa podignula je jedan public server kojeg možete naći na adresi csgo.csadria.org:27015. Server ima 24 slota za igrače, aktivne administratore, te praćenje statistika na serveru. Kao šlag na tortu tu su i mjesečne nagrade za najboljeg igrača – ovaj mjesec je za igrača s najviše bodova rezerviran M4A4 Evil Daimyo StatTrak skin.

Noobovi i iskusni igrači – skupa!

Na serveru se skuplja širok spektar regionalnih igrača, pa tako na u istoj ekipi možete imati Nyxa iz GIANT5, youtubera BCKo-a i legendu publica Glavo_CRO-a. Zašto je legenda? Pa, da bi to saznali, morate doći na public i postati dio zajednice. Pucamo se ubrzo!

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *