Nakon gorko-slatkog uspjeha prvog dijela 2016. godine, iako još daleko ispred nas u 2019. godini, drugi Suicide Squad nastavak u suradnji DCEU-a i Warner Bros.-a već je dobio misteriozan ton. Uz nagađanje mogućih redatelja, od kojih najviše odzvanjaju imena  Jaumea Collet-Serre i Mela Gibsona i pitanja hoće li Killer Frost zamijeniti Harley Quinn, ostajemo i u neznanju hoćemo li i Jareda Leta ponovno vidjeti kao Jokera.


Jared Leto nema komentara o tome vraća li se u Suicide Squad 2

Bez obzira što je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sebe kao Jokera u ‘’prijateljskom’’ zagrljaju s Batmanom što se može povezati i s njegovim mogućim nastupom u idućem nastavku Batmana, svojim posljednjim izjavama Leto ne želi službeno potvrditi vraća li se u Suicide Squad 2 u zeleno-ljubičastom izdanju. Odgovor na tu temu usporedio je s govorom o Fight Clubu, pa se možda i u njemu krije Tyler Durden u Joker izdanju koji ga tjera na ovakvo zadirkivanje publike ili se jednostavno vodi po staroj glumačkoj: “don’t break a character”.    

Osim što Suicide Squad postava iz prvog dijela još nije sasvim potvrđena, nagađaju se novi zlikovci koji bi se mogli pojaviti u drugom nastavku, posebice Scarecrow, ali i Deathstroke, Arsenal i već spomenuta Killer Frost na mjestu Harley Quinn. Iako su redatelj i točan poredak glumaca još uvijek pod velom tajne, autor prvog Suicide Squad soundtracka, Kevin Weaver bez imalo misterije najavljuje još jednu glazbenu poslasticu i za idući nastavak.  

S obzirom na predane pripreme za ulogu ovog shizofreničnog manijaka očekivanja od predstave Jared Leta bila su velika, a na kraju je po mnogima ispao najneuvjerljiviji Joker do sada. Osim njega i čitav film (unatoč respektabilnoj zaradi) razočarao je mnoge, posebice one koji su Suicide Squad pratili u originalnom strip izdanju. Ipak, svakome treba dati drugu priliku tako da zasada moramo biti strpljivi i vidjeti hoće li Leto ponovno nabaciti crveni osmjeh kada za to dođe vrijeme.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *