Dok se većina igrača muči i poprilično često gleda sivi ekran s crvenim natpisom “You Died”, speedrunneri prolaze kroz Dark Souls III u rekordnim vremenima. Jedan od poznatijih takvih igrača je Distortion2, a sada je uspio poboljšati rekord za prelazak kroz cijelu igru i oba DLC-a za više od minute.


Svi bossevi u Dark Soulsima III poraženi u manje od sat i pol

Dvije najpopularnije kategorije u kojima se speedrunneri trenutno natječu jesu Any% u kojoj je cilj što prije doći do kraja i All Bosses u kojoj igrač mora ubiti sve bosseve u što manje vremena. Rekord je srušen u ovoj drugoj kategoriji, a dosadašnji vlasnik rekorda Nemz38 morat će se malo više potruditi ako želi opet biti na prvom mjestu.

Točno vrijeme novog rekorda iznosi sat vremena, 24 minute i 19 sekundi, a ako ste igrali bilo koju Dark Souls igru znate koliko je to impresivno. Čak i ako niste, prijeći cijelu igru koja ima više od 50 sati sadržaja u tako kratkom vremenu i uglavnom bez umiranja je nešto što jako malo igrača može izvesti.

Nakon što je zasjeo na čelo, Distortion2 je rekao kako je prelazak mogao biti bolji i kako će nastaviti s pokušajima jer smatra da može poboljšati rekord i prijeći igru u manje od sat vremena i 23 minute. Ako želite vidjeti kako izgleda veoma brzi i vješti prelazak Dark Soulsa 3, pogledajte video ispod teksta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *