Sniper Ghost Warrior 3 je pucačina koja vas stavlja u ulogu američkog snajperiste koji može birati optimalni pristup uklanjanja protivnika – otvorena paljba ili šuljanje. Igra je najavljena prije nešto manje od dvije godine, a razvojni tim CI Games je u lipnju pomaknuo datum izlaska na 27. siječnja 2017. Sada je došlo do nove odgode, a novi datum izlaska smješten je u travanj sljedeće godine.


Treći Sniper Ghost Warrior je najambiciozniji

Najčešći razlozi odgoda igara jesu poliranje i pružanje najboljeg mogućeg iskustva igračima, što je slučaj i za Sniper Ghost Warrior 3. Evo što je predsjednik CI Gamesa Marek Tyminski rekao o toj odluci:

“Naš je cilj da Sniper Ghost Warrior 3 radi glatko na svim platformama i trenutno nam je ostalo dosta važnog posla s optimiziranjem igre. Ovo je najveći projekt na kojem smo radili i cijeli se tim jako trudi da napravi cijelo iskustvo boljim. Zbilja se nadam da će svi razumjeti našu odluku i da će pričekati malo duže za odigrati nešto zbog čega smo uzbuđeni i što će promijeniti naš IP uz cijeli snajperski žanr. Ovo je novi početak za serijal Sniper Ghost Warrior”.

Iako prve dvije igre u serijalu nisu uopće oduševile kritičare, one su bile komercijalni uspjesi i zajedno su se prodale u više od 5,5 milijuna primjeraka. Vidjet ćemo hoće li CI Games uspješno promijeniti formulu i iz trećeg pokušaja stvoriti nešto što bi svi fanovi pucačina i akcijskih igara trebali zaigrati.

Sniper Ghost Warrior 3 je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a ako ne dođe do novih odgoda moći ćemo ga zaigrati 4. travnja 2017. godine. Ispod teksta možete pogledati gameplay video, a na službenim stranicama možete pročitati više detalja o igri i obaviti predbilježbe ako ste za to zainteresirani.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *