IO Interactive i Square Enix izdali su posljednju epizodu u prvoj sezoni Hitmana koja nakon pet svjetskih lokacija završava u Japanu. Omiljenom plaćeniku je ovo bio prvi izlet u epizodične vode kojim je, unatoč tome što nije baš oduševio sve igrače, razvojni tim bio izuzetno zadovoljan. Svi oni koji nisu htjeli čekati jednu po jednu epizodu sada mogu zaigrati cjelokupno iskustvo na nekoj od tri platforme za koje je igra dostupna – PC, Xbox One i PlayStation 4.


Šesta epizoda Hitmana priprema teren za drugu sezonu

Agent 47 u epizodi šest koja se zove Hokkaido odlazi u Japan gdje mora pronaći dvije mete. Posljednja epizoda je naravno kulminacija svih događaja i priča koje su se do sada odvijale, a razvojni tim je ćelavog agenta poslao u ekskluzivnu GAMA privatnu bolnicu i odmaralište. Lokacija kombinira japansku ljepotu i vrhunsku tehnologiju, pa ćete tako gledati u Zen vrtove, posjetiti sushi restoran i tradicionalno japansko vrelo.

Osim misije Situs Inversus koja je vezana uz priču, nova epizoda donosi sedam novih Guided Opportunities, 20 staza zvanih Hokkaido Mystery, novo odijelo, više od 70 izazova smještenih u tom novom okruženju i sedam novih achievementa. Uz novi sadržaj naravno stižu i poboljšanja, kao i ispravci bugova, a PC verzija igre dobila je podršku za DX12 uz mogućnost korištenja multi GPU tehnologije.

Za cijeli studeni je IO Interactive pripremio dodatan sadržaj, pa je od danas do 6. studenog na redu Elusive Target 13 nakon čega slijedi deset ugovora, opet jedan Elusive Target, jedan Escalation ugovor, a mjesec će igrači završiti lovljenjem Elusive Targeta i rješavanjem deset ugovora.

Hitman je moguće kupiti u dvije verzije – Hitman: Intro Pack koji se sastoji od uvoda i prve epizode i Hitman: The Complete First Season koji se sastoji od svih šest epizoda te zasad neimenovane, dodatne sedme epizode. U cipele ubojitog Agenta 47 možete ući na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4, a ako se želite više informirati o igri posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *