Remedyjev Quantum Break izgledao je veoma obećavajuće, ali na kraju nije bio toliko revolucionaran. Igra je dostupna na Xboxu One i za Windows 10 putem Microsoftove trgovine od početka travnja ove godine. Kako jako malo igrača voli Microsoftovu trgovinu, a uz to i Windows 10 ekskluzive Microsoft je odlučio ipak igru plasirati na Valveov servis Steam. Ona je trebala izaći 14. rujna, ali joj je sada datum izlaska malčice pomaknut.


Dvotjedna odgoda za Quantum Break na Steamu

Distributer THQ Nordic je objavio kako će umjesto na spomenuti datum zainteresirani igrači moći zaigrati Quantum Break na Steamu 29. rujna. Do problema je navodno došlo zbog fizičkog izdanja imena Timeless Collector’s Edition, a bez obzira na to što je verzija na Steamu digitalna odgođene su obje.

“Zbog dodatnog vremena koje nam treba kako bi završili i proizveli Quantum Break – Timeless Collector’s Edition za maloprodaju, donijeli smo odluku da pomaknemo datum izlaska na 29. rujan. To se odnosi na obje verzije, onu na Steamu, kao i ovu fizičku”, stoji u službenoj objavi.

Quantum Break je dobio podijeljene reakcije od kritičara i trenutno ga krasi prosječna ocjena 76/100. Remedy Entertainment navodno u planu ima dva projekta, među kojima na žalost fanova nije Alan Wake, ali vidjet ćemo što će napraviti s njima. Za više informacija o najnovijoj igri zaputite se na službene stranice.

quantum break steam

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *