Veoma iščekivani nastavak akcijske igre Dishonored u kojoj možete birati hoćete li biti homicidalni manijak, pacifist ili nešto između samo što nije izašao, a to je pravo vrijeme da Bethesda objavi kakva će računala trebati igračima da zaigraju tu igru. Uz to objavljene su i napredne postavke koje će PC igrači moći podešavati po želji, što je naravno uvijek dobrodošlo.Preporučena konfiguracija za Dishonored 2 je impresivna

Kako igre napreduju, tako napreduju i zahtjevi za njihovo propisno pokretanje. Prije par godina smo se blago zgražali kada su igre težile 10 gigabajta, a sada smo došli na to da je normalno da AAA igre teže više od 40 gigabajta. Bethesda je uspjela to još malo povećati, pa ćete za igranje Dishonoreda 2 morati preuzeti 60 gigabajta. Evo ostatka:

Minimalna konfiguracija
OS: 64-bitni Windowsi 7,8 ili 10
CPU: Intel Core i5-2400 ili AMD FX-8320
GPU: Nvidia GTX 660 ili AMD Radeon HD 7970
RAM: 8 gigabajta
HDD: 60 gigabajta slobodnog prostora

Preporučena konfiguracija
OS: 64-bitni Windowsi 10
CPU: Intel Core i7-4770 ili AMD FX-8350
GPU: Nvidia GTX 1060 ili AMD Radeon RX 480
RAM: 16 gigabajta
HDD: 60 gigabajta slobodnog prostora

Ako kupite fizičku kopiju igre morate ćete je aktivirati putem Steama te preuzeti dodatne datoteke. Što se drivera za grafičke kartice tiče, Bethesda preporučuje verziju 375.70 za Nvidia kartice i verziju 16.10.2 za AMD kartice. Među dodatne opcije koje možete podesiti spominju se rezolucija, V-sync, detalji tekstura, modela, vode, okruženja i ostalih stvari koje možete pronaći ovdje.

Budući da igra toliko teži, oni koji su obavili predbilježbe moći će je početi preuzimati prije izlaska – vlasnici Xbox One verzije to već mogu, dok će za PC i PS4 igrači to moći napraviti od 8. studenog. Dishonored 2 izlazi 11. studenog za sve tri spomenute platforme, a ispod teksta možete pogledati kako će igranje s protagonistom iz prve igre izgledati. Za više informacija posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *