Codemasters se vratio na prag stare slave u žanru trkaćih igara s DiRT Rallyjem koji je izašao u punoj verziji početkom prosinca 2015. godine, a početkom ove najavili su još jednu. DiRT 4 njeno je ime, u pripremi je za aktualne konzole i PC, a razvojni je tim sa sve bližim datumom izlaska odlučio podijeliti nešto više detalja.


DiRT 4 dobio svoj prvi gameplay trailer

Kada je krajem siječnja Codemasters objavio da rade na novoj DiRT igri, igračima su pokazali jako kratak trailer koji mnogo toga otkrio. Sada je taj dio došao na red, a uz to su na svojim službenim stranicama u objavi napisali kako su se posebno potrudili oko glazbe u obliku partnerstva Globeom. Iako taj aspekt u igrama zna biti poprilično bitan, u trkaćim igrama su vjerojatno mnogo važniji sami automobili i staze na kojima će se igrači voziti.

To su demonstrirali putem trailera u kojem se mogu vidjeti razne ukrašene jurilice, kao i uglavnom krivudave staze u raznim vremenskim uvjetima. U najavi su rekli kako igrači mogu očekivati 50 licenciranih vozila, razne modove i izazove, pet zemalja prepunih virtualnih staza i kompetitivne online modove.

DiRT 4 će 9. lipnja izaći za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a ako želite za sve tri platforme možete već sada odraditi predbilježbe. Igra se trenutno prodaje po cijeni od 54,99 eura, a kao nagradu za predbilježbu igrači dobivaju Hyundai R5 (virtualni naravno), Team Booster Pack i Founder ikonu. Ispod teksta možete pogledati trailer kojeg smo spomenuli, a za sve druge detalje i ako želite biti u toku posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *