Prva Injustice igra, punog imena Injustice: Gods Among Us izašla je prije nešto više od tri godine za sve platforme koje su tada bile aktualne. Radi se o borilačkoj igri koja sadrži superjunake iz stripovskog svijeta DC-a poput Batmana, Jokera, Green Lanterna, Supermana i Wonder Woman te koja je dobila poprilično dobre ocjene. Zbog toga je izdavač Warner Bros. odlučio da bi bilo sasvim dobro da naprave nastavak Injustice 2 koji izlazi sredinom svibnja.


Objavljeni trailer za Injustice 2 prikazuje priču

Ono po čemu se Injustice razlikuje od ostalih borilačkih igara je razrađena priča koja objašnjava što se događa među superherojima i zašto su se odlučili međusobno mlatiti. Kako bi nas podsjetili na igru, razvojni tim NeatherRealm Studios je pripremio novi trailer koji upravo prikazuje taj aspekt igre i pokazuje nam djelić onog što ćemo dobiti kada igra izađe.

Injustice 2 će imati još veći broj superheroja nego original, a više detalja o njima će Warner objavljivati što se datum izlaska bude bližio. Priča se nastavlja na onu iz originala u kojoj Batman i njegovi saveznici pokušavaju pokrpati rupe u ljudskoj zajednici dok se istovremeno moraju boriti protiv onih koji žele opet uspostaviti Supermanov režim. Dok se oni međusobno natežu pojavi se nova opasnost koja će ugroziti cijeli planet.

Igra je zasad najavljena samo za Xbox One i PlayStation 4, a kruže glasine kako će se nedugo nakon izlaska tih verzija pojaviti i ona za PC. Nema zapravo nekog razloga da se to ne dogodi, budući da je original bio dostupan za igranje i na računalima. Injustice 2 izlazi 16. svibnja, a već sada je moguće obaviti predbilježbe za standardnu verziju igre. Više detalja o ostatku možete potražiti na službenim stranicama te novi trailer pogledati ispod teksta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *