Još samo dva tjedna dijeli nas od novog Hitmana. Dok u vlastitim stolicama željno očekujemo ovaj nastavak, IO Interactive odlučio se putem trailera dodatno zakuhati situaciju i dokazati kako Hitman još nije umirovljen. Korisnicima PS4 konzole omogućen je raniji uvid u Hitman beta verziju gdje se radnja odvija od samoga početka karijere vašeg lika i kako je postao pripadnik ICA. Time se zatvara dvadesetogodišnja praznina u priči glavnog lika zvanog Agent 47 (Mr. 47) koji dolaskom u Pariz započinje svoju  karijeru tajnog agenta. Prije no što odamo o čemu se točno radi, uvjerite se sami. Osobno preporučamo full screen mode i slušalice!


Odlična grafika, prijave za betu i drugi noviteti u Hitman Legacy

Kao što možete vidjeti, grafika je doista na zavidnoj razini. Ako ste prethodno igrali Hitman Absolution, primjetiti ćete nove mogućnosti i nove zadatke eliminiranja neprijatelja u stvarnom vremenu. Svaki od njih sa sobom nosi pozadinsku priču, a za uspješno izveden zadatak biti ćete nagrađeni unutar story moda. Dodan je i novi Escalation Mode koji je isključivo fokusiran na zabavu umjesto na samu priču i zadatke. Svaki zadatak u sebi će donositi dozu napetosti i neočekivano eskalirati (npr. morati ćete uništiti sve kamere unutar prostorije za dvije minute uz nevidljive zamke i lasere smještene posvuda).

Za vas koji želite uživati u Hitmanu, ali ste propustili priliku, ne očajavajte. Počevši od 4. ožujka, ponovo se otvara beta test ekskluzivno za sve PlayStation Plus korisnike. Stoga olovke u ruke i križajte dane!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *