Popularnost survival žanra i dalje ne jenjava, a jedna od popularnijih igara u toj sferi jest H1Z1. Igra se pojavila na Early Accessu sredinom prošle godine, a od 18. veljače ove godine ju je razvojni tim Daybreak Game Company odlučio razdvojiti u dvije igre – Just Survive i King of the Kill. Potonja će uskoro biti završena i napokon napustiti Early Access.


H1Z1: King of the Kill napušta Early Access

Od dvije verzije igre koje su trenutno dostupne, H1Z1: King of the Kill spada u kaotičniju i mnogo više usmjerenu na PvP aspekt. I dalje se nalazite u ulozi jednog od sretnika koji je preživio zombijevski H1Z1 virus i borite se za opstanak, samo vam u ovom slučaju život dodatno zagorčavaju drugi igrači. U ovom je modu cilj da vi na kraju budete jedina živa osoba, stanete na brežuljak i smijete se onima koji vas nisu uspjeli nadjačati. Dobro, ove zadnje dvije stvari vjerojatno nisu nužne.

Na službenim stranicama pojavila se objava producenta igre o datumu izlaska tog moda koji glasi 20. rujan, ali zasad samo za PC. PlayStation 4 i Xbox One verzije igre su trenutno na pauzi, zato što je tim htio dovesti računalnu verziju u najbolje moguće stanje u kojem će svi igrači uživati. To znači da se nakon spomenutog datuma mogu posvetiti rađenju istog i za konzole.

H1Z1: King of the Kill izaći će u punoj verziji desetak dana prije početka H1Z1 Invitationala u kojem će se poznati streameri i još neki drugi sretnici koji upadnu kroz kvalifikacije boriti za nagradni fond koji je trenutno premašio 100 tisuća američkih dolara. Prošle su godine na TwitchConu pobjednici bili Ninja u prvoj rundi i Mr: Grimmmz u drugoj, a obojica u u džep spremili gotovo 20 tisuća dolara. H1Z1: King of the Kill možete pronaći na Steamu gdje se prodaje po cijeni od 19,99 eura, a ako želite saznati nešto više o natjecanju, zaputite se ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *