Nakon što su Sony i Samsung na Twitteru krenuli ismijavati novi iPhone 6S, NVIDIA se odlučila obrušiti na Apple TV. U objavi na njihovom službenom blogu detaljno su objasnili zašto smatraju da je bolje kupiti NVIDIA SHIELD umjesto Appleovog rješenja. Čak su dodali i infografiku.

NVIDIA SHIELD postaje sve ozbiljnija konkurencija set-top boxevima

nvidia shield Kao i uvijek, Apple predstavlja nova i revolucionarna rješenja u cijelom svojem ekosustavu. Naravno, ovo je sarkazam, a novi Apple TV donosi ono što su iz Nvidije odavno tvrdili: “Ljudi žele više od trenutnih opcija koje su im dostupne na tržištu”. Način na koji se gledala televizija ostao je nepromijenjen gotovo 50 godina, no posljednja dva desetljeća uvode se promjene koje su lagano dovele do 4K televizora i, u konačnici, do uređaja kao što je NVIDIA SHIELD. Ono na što su se iz Nvidije posebno orijentirali bio je naglasak na gaming, točnije, ono što sa Shieldom od početka zagovaraju. Iako su set-top Android igre u povojima, set-top iOS igre još su dalje od toga. Ono s čim se Shield može pohvalitit i istaknuti su GRID i GameStream zahvaljujući kojima možete igrati tri A naslove poput GTA V, MGS i ostalih. Na kraju, Nvidija ističe da je izbor na vama.

Hoćete li izabrati Shield koji ima 4K streaming, glasovno pretraživanje i glasovne komande i ogroman ekosustav u koji su uključene dedicirane igre kao i ostali naslovi za PC i konzole – ili Apple TV koji je daleko od svega ovoga? Da vam olakšamo odabir, evo i infografika:

SHIELD_vs_Apple_Infographic

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *