U sklopu promotivnih (nazovimo to) dodataka za Fallout 4, Bethesda pokreće jednu zanimljivu kampanju gdje će u suradnji s Carlsbergom kreirati pivo na temu Fallouta 4. Ljubitelji serijala sigurno znaju i za Nuka Colu, mjeru valute unutar igre pa smo ipak pomalo razočarani s izborom napitka što se ove promocije tiče. No, sreća da se radi o pivu, jer takvo rješenje jednostavno mora biti dobro. Radi se o pivu s 4% alkohola i posebnom kombinacijom dodataka za posebnu limunsko-cvijetnu aromu, točenom u 0.33L bocama.

Fallout pivo 2


Carlsberg će Fallout 4 pivo prodavati isključivo u Ujedinjenom Kraljevstvu

Ovo je, kao što je i Carlsbergov agent za odnose s javnošću rekao, prva kampanja ovakvog tipa. Konačno se i odraslima daje prilika da u potpunosti uživaju u svojim igrama, što dosad i nije bio slučaj. Društvo i dalje igre smatra rezerviranima za djecu, iako velika većina odraslih konzumira ovaj oblik zabave i često predstavlja glavni izvor prihoda velikim razvojnim kompanijama. Loša je stvar to što će Fallout pivo biti dostupno ekskluzivno za britansko tržište, a kako se radi o ograničenoj ediciji, šanse da ćete jednu ugrabiti i popiti doma u naslonjaču su poprilično male. Uz to, cijena je i ovako paprena, gotovo dvostruko u odnosu na standardno Carslberg pivo. Oko 300 kn za set od 12 boca.

Fallout Pivo

Igru očekujemo 10. studenog za kad je zakazan službeni izlazak. Bili bismo najsretniji kad bismo mogli prikratiti vrijeme ispijajući ove zakon pivice, ali što je tu je. Dotad se možemo samo podsjetiti koliko je inteligencija važna u novom Falloutu, jer kako znamo, pivo i inteligencija oduvijek idu ruku pod ruku.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *