BioWare je za novi prikaz nadolazeće, četvrte igre u svijetu Mass Effecta imena Andromeda odlučio odabrati ovogodišnje The Game Awards koje su se održale jutros u sitnim satima. U novom traileru koji je nešto kraći od pet minuta zapravo po prvi put konkretno prikazuju sam gameplay i ono što igrači mogu otprilike očekivati od konačnog proizvoda, a sudeći prema većini reakcija ljudi su zadovoljni.


Mass Effect: Andromeda – obećavajuć gameplay, grozne animacije

Prvo ćemo se dotaknuti onoga oko čega su mnogi gunđali i izrazili negodovanje – animacije unutar same igre. Unutar tih pet minuta, protagonistica Ryder im izgleda upitno, kao i njeni pokreti i lice dok govori. Zbog toga su se tri člana razvojnog tima javila na Twitteru i rekli igračima da se ne moraju brinuti jer stalno rade na poliranju i poboljšavanju igre.

Ako zanemarimo picajzle, BioWare nam je pokazao kako će mapa i putovanje na planete izgledati kao u originalnom Mass Effectu, na njima ćemo razgovarati s drugim NPC-evima te graditi prijateljstva ili ljutiti ih, a glavna tema u novoj igri je nedostatak resursa. Za sve novo što želite napraviti morat ćete prikupljati resurse po raznim planetima, a razvojni tim kaže kako svaki ima svoju priču.

U videu po prvi puta možemo vidjeti dva nova člana naše posade – turianka Vetra i kroganac Drack – a prikazana je i borba koja izgleda mnogo brže i dinamičnije od prethodnika. Mass Effect: Andromeda zasad nema točan datum izlaska, ali ako sve bude po planu zaigrat ćemo je na proljeće iduće godine na računalima, Xboxu One, PlayStationu 4 i PlayStationu 4 Pro. Za sve vijesti vezane uz igru posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *