Što se tiče Crystal Dynamics studija, Shadow of the Tomb Raider ne postoji i ne bismo trebali previše razmišljati o njemu. Ipak, različiti leakovi upućuju na to da će upravo to biti naslov sljedeće Tomb Raider igre u nizu, a najnoviji leak nam pokazuje artwork koji sugerira da SoTR nastavlja tamo gdje je prethodnik stao.


Vraća se mlada Lara, čini se kako joj stvari neće biti olakšane

Mnogi su se nadali kako će sljedeći naslov u Tomb Raider reboot franšizi biti najavljen na ovogodišnjem E3 2017. Sad znamo da su nade bile uzaludne, jer o igri za koju svi znamo da dolazi od studija niti riječi.

No tu su uvijek leakovi koji nam olakšavaju iščekivanje. Prethodno je već izašla vijest kako će se Rise of the Tomb Raider nastavak zvati Shadow of the Tomb Raider, no zbog prirode leaka nije bilo sigurno je li to samo potencijalni naslov ili dovršena stvar.

Čini se kako je Crystal Dynamics ipak odlučio tako nazvati sljedeću igru u serijalu, a iako nam novi artwork ne govori puno, daje nam naslutiti oko čega će se igra vrtiti. Slike pokazuju Laru iz mlađih dana, te se na desetak njih upušta u različite survival avanture s klasičnim stripovskim stilom.

Izvori leaka navode kako bi ovaj artwork trebao služiti promoviranju igre, što bi moglo sugerirati da je Shadow of the Tomb Raider već dobrim dijelom gotov te da će promocija uskoro početi. U svakom slučaju, nestrpljivo iščekujemo dodatne vijesti o ovom naslovu te smo sigurni da će, baš kao i prethodne dvije igre, SoTR biti hit među fanovima serijala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *