Novi Need for Speed definitivno obećava te nam sa svakom novom informacijom sve više rastu zazubice. Posljednje novosti dotiču se nadogradnji vezanih za performanse automobila, što je očito vrlo bitan dio trkaćih igara s progresijom. Stariji čitatelji će se sjetiti prvog Need for Speed: Undergrounda čime je zapravo krenula revolucija noćnih ilegalnih utrka u igrama, s čime se uvijek veže i konkretan tuning motora, turbine, filtera i svih ostalih komponenata koje imaju zadatak dostaviti više snage na kotače.

Novi pokušaj reboota stare slave, može li proć?

Što se nadolazećeg Need for Speeda tiče, moći ćete skratiti vrijeme potrebno za ubrzanje, podignuti najvišu dostižnu brzinu, držanje zavoja, upravljanja i slično. Ono što nas osobito veseli jest to da će sve ove promjene na vašem automobilu biti očite u smislu da ćete čuti reskiji zvuk automobila kada nadogradite ispušni sustav, puhanje veće turbine i slično. Developeri igre se drže parole da ako neka nadogradnja komponente na pravom automobilu rezultira određenim zvukom, to tako mora biti i u igri.

Osim standardnih izmjena u pogledu filtera zraka, nadogradnje turba ili superchargera, ispušnog sustava i slično, moći ćete zamjeniti i rashladni sustav, elektriku motora, blok motora, kvačilo, ručnu kočnicu (koja će biti podesiva unutar igre, što je zanimljiva novost), diferencijal, gume, kočnice i još mnogo toga. Svakako bacite na video uratke u prilogu, a službeni izlazak za PC računajte početkom sljedeće godine!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *