Serijal Need for Speed je jedan od najdugovječnijih u igraćoj povijesti. Prva igra izašla je 1994. godine, a do danas je izašlo čak dvadeset nastavaka. U tom izuzetno dugačkom periodu izaše su neke koje nisu bile baš toliko dobro prihvaćene, a među njima je i najnovija, jednostavno nazvana Need for Speed koja je izašla prije dvije godine. Sada je isti razvojni tim zaslužan za tu igru, Ghost Games, objavio što je dalje u planu za taj trkaći serijal.


Nova igra trebala bi izaći do kraja ove godine

Na službenim stranicama na kojima se nalazi sve vezano uz Need for Speed osvanuo je novi blog, odnosno pismo kako ga je razvojni tim nazvao, u kojem su s igračima odlučili podijeliti neke detalje za novu igru.

Zasad su spremni reći kako je nova igra u razvoju i kako će igrači moći sjesti iza virtualnih volana do kraja ove godine. Zbog povratnih informacija koje su dobili od igrača za prošlu igru odlučili su ubaciti pregršt opcija podešavanja jurilica, bježanje od policajaca koji voze jednako nabrijane automobile, otvoreni svijet i ukloniti ono što je gotovo svima jako smetalo – always online mod.

Prijašnju Need for Speed igru nije bilo moguće igrati ako niste spojeni na internet i zbog toga nije bilo moguće pauzirati gameplay, što se naravno gotovo nikome nije dopalo. Zato će novu igru biti moguće u potpunosti preći offline i iskustvo će biti više usmjereno na singleplayer nego na online modove i mogućnosti.

Razvojni tim se za kraj svima zahvalio i rekao kako se vesele budućnosti, a više će informacija o novoj igri podijeliti sa svijetom za vrijeme EA Play konferencije koja se održava od 10. do 12. lipnja.

need for speed datum izlaska

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *