Kojimina era u Konamiju završila je prije nešto više od godine dana. On je sada slobodan čovjek, ali ga je Konami oslobodio i od njegovih umotvorina. Zbog toga nova igra u serijalu Metal Gear Solid nema veze s kreatorom, a bome ni s njegovom vizijom budući da se ona zove Metal Gear Survive i Konami ju je zamislio kao survival naslov za zombijima.


Metal Gear Survive – igrači ga već sada mrze

Sudeći prema reakciji interneta nakon Konamijeve najave nove igre, otprilike 5 posto igrača ima nešto pozitivno za reći. Ostatak smatra kako je ovo početak kraja, vrijeme za samoubojstvo (jer vole pretjerivati) i vrijeme za ovu, već dosta dugo vremena omraženu kompaniju, da odustane od izrade igara i oskvrnuća serijala koje imaju u svojem vlasništvu.

Službeni opis igre je sljedeći: “Borba je ostati živ na ovom okrutnom terenu prepunom ubojitih stvorenja, vojnici koji su prije bili na Motherbaseu sada moraju raditi zajedno kako bi preživjeli”. Priča je smještena u alternativnu stvarnost nakon kraja Metal Gear Solida 5: Ground Zeroes u kojoj su se pojavile crvotočine na nebu, a žanr bi bio kooperativna akcijska igra sa šuljanjem za četiri igrača.

Metal Gear Survive je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a izaći će tijekom sljedeće godine. Trailer možete pogledati ispod teksta, a zasad još nema službenih stranica na koje vas možemo uputiti za više detalja. Kad ih saznamo, javimo.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *