Humble Bundle je od svojih početnih indie paketa igara podosta poodmakao. Od tjednih rasprodaja, do svoje trgovine, prodaje stripova i e-knjiga, malo su se udaljili od indie voda, a i nekoliko posljednjih velikih Humble Indie Bundleova nije pretjerano oduševilo igrače. To bi se trebalo promijeniti ovog puta, budući da su se u paketu našle poprilično dobre i popularne indie igre.


Humble Indie Bundle 17 – sedam odličnih indie igara

Paketi igara u Humble rasprodajama uvijek funkcioniraju na isti način. Postoje tri cjenovna ranga, a svaki ima svoje igre koje možete otključati. Prvi i najjeftiniji uvijek uključuje ključeve za Steam ako platite minimalno jedan američki dolar, zatim drugi u kojem plaćate više od minimalne određene cijene koja se povećava što više igrača kupuje paket, te posljednji prag koji ima fiksnu cijenu.

Krećemo s prvim za jedan američki dolar (ili manje ako želite, ali onda nećete moći igre aktivirati na Steamu) koji uključuje akcijski shoot em up Galak-Z, multiplayer tučnjava Lethal League i “walking simulator” sa zanimljivom pričom The Beginner’s Guide.

Sljedeće tri igre za koje morate trenutno platiti minimalno 5,09 eura jesu šarena co-op igra Lovers in a Dangerous Spacetime, blesavi Octodad: Dadliest Catch i akcijska igra Super Time Force Ultra. Ovom pragu će se sljedećeg tjedna pridružiti još koja igra, pa možete pričekati.

Posljednja igra u ponudi, s kojom ih trenutno možete kupiti ukupno sedam je teški roguelike Nuclear Throne koji će vas s ostatkom koštati 8,85 eura. Ponuda vrijedi sljedeća dva tjedna, do utorka 30. kolovoza, a možete je sami pregledati na službenim stranicama Humblea.

nuclear thorne

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *