Kako natjerati igrače da nastave plaćati igru koju su već kupili? Jednostavno, izdajte DLC za DLC-om novog sadržaja kako bi se oni koji ga nemaju osjećali kao da igraju u prošlom stoljeću. To je standardni model poslovanja za izdavače single i multiplayer igara, pa ne čudi nas da će Activisionov Call of Duty: Infinite Warfare uskoro dobiti prvi DLC sa dosta novosti, no i povećom cijenom.


Što nam nudi Sabotage DLC i vrijedi li ga kupiti?

Dok Sabotage nije najbogatiji DLC ikad izdan, ipak ima podosta novog sadržaja koji bi mogao zainteresirati CoD: Infinite Warfare igrače. Suština se vrti oko četiri nove multiplayer mape, svaka od kojih je zamjetno drukčija od prošle. Tu je Noir koji kao da je izašao iz neke tamne futuristične vizije Brooklyna, Neon koji pruža igračima VR (virtual reality) borbeno polje te Renaissance koji, kao što to ime daje naslutiti, stavlja igrače jedne protiv drugih u klasičnu Veneciju.

Četvrta mapa je možda i najzanimljivija: Dominion je verzija klasične MW2 Afghan mape stavljene na Mars te će zasigurno pridodati futurističkom osjećaju najnovijeg naslova u serijalu koji je dosad vjerno pokušavao preslikati svijet oko nas. Polygon nas obaviještava kako će tu biti i dodatak na IWov Zombies mod zvan Rave in the Woods, no ne dajte da vas ime zavara – jedino tulumarenje će uključivati horde zombija koje trebaju vaše metke.

A koliko će igrači za sve ovo morati platiti? Detalji oko cijene još nisu jasni, no pretpostavka je da će Season Pass od $50 besplatno donijeti i cijeli DLC. Više detalja će biti dostupno 31. Siječnja 2017. kada Sabotage izlazi na PS4, dok će na ostalim platformama izaći nešto kasnije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *