Prošlogodišnji ‘’Clash of the Titans’’ spektakl Batman v Superman: Dawn of Justice osim predstavljanja novih superjunaka kao što su Wonder Woman, Flash, Aquaman i Cyborg donio nam je Ben Afflecka u debitantskoj ulozi Batmana koja mu je pripala nakon poprilično loše ekranizacije Daredevila. Warner Bros. nam je u ovom uradku pokazao i poboljšanu verziju novog Batmobile-a kojeg je u filmu oštetio “zločesti” Superman jer Bruce dobro ne pazi na svoje igračke, no Justice League donosi nova iznenađenja, što je potvrdio i ovogodišnji Comic-Con.


Nestrpljivo iščekujemo predstavljanje Batmobilea namijenjenog Justice League filmu

Prošlogodišnji San Diego Comic-Con samo je zagrebao po površini objavivši nekoliko isječaka iz narednog Justice League filma prikazavši, između ostalog, i novi badass Batsyjev Batsuit. Ova godina nastavljena je u istom duhu te sada, nakon jednog izašlog trailera za film publika ima priliku vidjeti i najnoviju Batmobile Justice League verziju koja dolazi s još većom oružanom opremom, a u to su uključene i prednje rakete. Prikazivanje drugog trailera je najavljeno za ovu subotu što će zasigurno uključivati i nekoliko kadrova novog vladara na ulicama Gothama i šire.

Iako razvijenija verzija, ovo nije prvo pojavljivanje Batmobilea na San Diego Comic-Conu. Prije dvije godine na isti način predstavljena je i Batman v Superman verzija, ali na spektakularniji način jer se u njoj Zack Snyder osobno dovezao na radost i oduševljenje posjetitelja ovog kultnog eventa. Novu verziju u punom sjaju imat ćemo prilike vidjeti krajem godine, odnosno 17. studenog kada u kina službeno dolazi dugo očekivani Justice League film.   

Batmanovo prijevozno sredstvo kultno je koliko i sam njegov vozač, bilo u stripovskom, animiranom ili filmskom obliku, a obožavatelji će moći uživati u njegovim novim pobjedama vrlo brzo, kako se predviđa i u kadrovima borbe protiv Steppenwolfove vojske ove subote, ali nadamo se bez (pre)velikih spoilera. Nakon što je Ben Affleck (nenadano) oduševio svojom ulogom Brucea Waynea i Batmana, ne sumnjamo kako ni njegova oprema ponovno neće razočarati. Iako nam je Tumbler iz The Dark Knight triologije prirastao srcu, spremni smo dati priliku novoj pili omiljenog nam heroja. Na kraju sve što možemo reći je: ‘’To the Batmobile!’’