Stellaris je predzadnja 4X ili “grand strategy” igra koju je izdao popularni Paradox Interactive, a to je ujedno i bio njihov prvi izlet u znanstveno-fantastične vode. Iako su kritičari bili zadovoljni ovim novim eksperimentom, igrači su bili malo stroži u dijeljenu dobrih ocjena. Zbog toga ekipa Paradoxa stalno izdaje velike nadogradnje, a nova stiže u listopadu.


Drastične promjene i poboljšanja u zakrpi Heinlein za Stellaris

Prije par dana je, nakon nekoliko besplatnih zakrpi i nadogradnji, u Stellaris stigao prvi DLC. Imena Plantoids Species Pack, uveo je novu rasu neke kozmetičke detalje, što nije pretjerano oduševilo igrače koji su za njega izdvojili 7,99 eura. Paradox je poznat po tome da sve svoje strategije podržava godinama nakon izlaska, najčešće u obliku plaćenih DLC-ova, ali 8 eura za nešto što ne unosi previše promjena u igru ne bi trebalo nikoga baš oduševiti.

Sada kada su se strasti ipak malo smirile, vrijeme je da tim počne gledati naprijed, a to je zakrpa pod brojem 1.3 i imena Heinlein koja ima predviđen izlazak u listopadu. Tim je odlučio cijeli proces bilježiti kroz “developerski dnevnik”, a ono na što će se usmjeriti jesu povratne informacije zajednice te velik broj promjena na korisničkom sučelju uz “quality of life” nadogradnje.

Osim toga, ova će nadogradnja promijeniti kako se nove svemirske letjelice ponašaju, preraditi “strateške resurse” i ubaciti planer za vašu ekspanziju svemirom. Sve što su do sada napisali možete pročitati na Paradoxplaza forumima. Ispod teksta se nalazi video koji prikazuje prvi DLC, a više informacija o igri možete pronaći na službenim stranicama.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *